Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων - Ycdpe X0fr3smm / Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της.

Ημερα Μνημησ Γενοκτονιασ Ποντιων - Ycdpe X0fr3smm / Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της.. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. Κοτανίδη και η πρόεδρος ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων της αρμενίας μ. Στις αρχές του 1991, η κοινοβουλευτική ομάδα του πασοκ αποδέχτηκε ομόφωνα πρόταση του προέδρου του ανδρέα παπανδρέου, ύστερα από επιστολή των ποντίων βουλευτών του κινήματος, για την κατάθεση πρότασης νόμου για την επίσημη αναγνώριση από τη βουλή της γενοκτονίας των. Ημέρα μνήμης και τιμής για τα θύματα της γενοκτονίας των ποντίων με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων. Κι όλα, μέσα από το πολυσχιδές ταξίδι που γράφει η ζωή και το ταξίδι που γράφεται για τη ζωή, να φαντάζουν φλόγες και κινήσεις του ποντιακού χορού σέρρα, του χορού.

Λειτουργεί συμβολικά και αποτρεπτικά για το μέλλον. Παγκόσμια ημέρα κατάργησης των πειραμάτων σε ζώα. Η διεθνής βιβλιογραφία και τα κρατικά αρχεία πολλών χωρών εμπεριέχουν πλήθος μαρτυριών για τη γενοκτονία που διαπράχθηκε κατά των ποντίων κατοίκων της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Κλαίω και νοσταλγώ, να ξεχάσω δεν μπορώ).

Hmera Mnhmhs Ths Genoktonias Twn Ellhnwn Toy Pontoy Hmera Mnhmhs Ths Genoktonias Twn Pontiwn 101 Xronia Apo Ton 3erizwmo Ta Nea
Hmera Mnhmhs Ths Genoktonias Twn Ellhnwn Toy Pontoy Hmera Mnhmhs Ths Genoktonias Twn Pontiwn 101 Xronia Apo Ton 3erizwmo Ta Nea from www.in.gr
Η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της βουλής των ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις πώς κατέγραψαν οι αμερικανοί την γενοκτονία των ποντίων. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της. «η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. «συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο και διεκδικούμε τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των ποντίων. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Το μήνυμα της προέδρου του κινήματος αλλαγής για την 19η μαΐου, ημέρα μνήμης, τιμής και σεβασμού στους έλληνες του πόντου. Ευρωπαϊκή ημέρα προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Ημέρα μνήμης και τιμής για τα θύματα της γενοκτονίας των ποντίων με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων.

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων ποντίων.

Ημέρα μνήμης και τιμής για τα θύματα της γενοκτονίας των ποντίων με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου τιμάται στη θεσσαλονίκη, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν και πολλοί θεσμικοί φορείς. Η γενοκτονία των ελλήνων του πόντου. Η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της βουλής των ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις πώς κατέγραψαν οι αμερικανοί την γενοκτονία των ποντίων. «συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο και διεκδικούμε τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των ποντίων. Λειτουργεί συμβολικά και αποτρεπτικά για το μέλλον. 19 μαιου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ των ποντιων «την πατρίδαμ' έχασα, έκλαψα και πόνεσα. «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε. 19η μαϊου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ του ποντιακου ελληνισμου. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης δεν εξαντλεί τη δυναμική της στο παρελθόν. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων ποντίων.

Την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης ορθοδοξίας (δ.σ.ο.), μάξιμος χαρακόπουλος, με αφορμή τη σημερινή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου από το οθωμανικό κράτος, επεσήμανε πως η αναγνώριση της γενοκτονίας των αρμενίων δείχνει το δρόμο. «τιμάμε την 19η μαΐου, ημέρα μνήμης της ποντιακής γενοκτονίας, στηρίζοντας τη δίκαιη διεκδίκηση των ποντιακών οργανώσεων και συλλόγων για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. «η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Κοτανίδη και η πρόεδρος ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων της αρμενίας μ.

Ellhnogermanikh Hmera Mnhmhs Gia Th Genoktonia Twn Pontiwn
Ellhnogermanikh Hmera Mnhmhs Gia Th Genoktonia Twn Pontiwn from bavariagr-1023c.kxcdn.com
Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης. Την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης ορθοδοξίας (δ.σ.ο.), μάξιμος χαρακόπουλος, με αφορμή τη σημερινή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου από το οθωμανικό κράτος, επεσήμανε πως η αναγνώριση της γενοκτονίας των αρμενίων δείχνει το δρόμο. Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου τιμάται στη θεσσαλονίκη, ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν και πολλοί θεσμικοί φορείς. 19 μαιου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ των ποντιων «την πατρίδαμ' έχασα, έκλαψα και πόνεσα. «102 χρόνια μετά θυμόμαστε, αγωνιζόμαστε, συσπειρωνόμαστε. Λειτουργεί συμβολικά και αποτρεπτικά για το μέλλον. Η διεθνής βιβλιογραφία και τα κρατικά αρχεία πολλών χωρών εμπεριέχουν πλήθος μαρτυριών για τη γενοκτονία που διαπράχθηκε κατά των ποντίων κατοίκων της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Κι όλα, μέσα από το πολυσχιδές ταξίδι που γράφει η ζωή και το ταξίδι που γράφεται για τη ζωή, να φαντάζουν φλόγες και κινήσεις του ποντιακού χορού σέρρα, του χορού.

Η ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων, θα μένει ζωντανή μέχρι να μετατραπεί σε ημέρα δικαίωσης.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός επισήμανε: Την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης ορθοδοξίας (δ.σ.ο.), μάξιμος χαρακόπουλος, με αφορμή τη σημερινή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου από το οθωμανικό κράτος, επεσήμανε πως η αναγνώριση της γενοκτονίας των αρμενίων δείχνει το δρόμο. Κλαίω και νοσταλγώ, να ξεχάσω δεν μπορώ). Κοτανίδη και η πρόεδρος ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων της αρμενίας μ. Η εξόντωση των ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε. Η 19η μαϊου είναι ημέρα μνήμης και θλίψης, ημέρα που οι σκέψεις μας και οι φωνές μας ενώνονται σε μία κοινή προσευχή, που ηχεί στη μνήμη των θυμάτων των χριστιανικών λαών, ως αποτέλεσμα της απάνθρωπης πολιτικής της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Πρόκειται για μία από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας όχι μόνο για τους έλληνες αλλά και για την ανθρωπότητα ολόκληρη. Η σημερινή ημέρα είναι μια ζωντανή και διαρκής υπόμνηση σε όλη τη διεθνή κοινότητα της σπουδαίας σημασίας που έχει για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών η ηθική της. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. 19η μαϊου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ του ποντιακου ελληνισμου. Η διεθνής βιβλιογραφία και τα κρατικά αρχεία πολλών χωρών εμπεριέχουν πλήθος μαρτυριών για τη γενοκτονία που διαπράχθηκε κατά των ποντίων κατοίκων της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της βουλής των ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις πώς κατέγραψαν οι αμερικανοί την γενοκτονία των ποντίων. Ημέρα μνήμης και τιμής για τα θύματα της γενοκτονίας των ποντίων με αφορμή τη συμπλήρωση 101 χρόνων.

Η διεθνής βιβλιογραφία και τα κρατικά αρχεία πολλών χωρών εμπεριέχουν πλήθος μαρτυριών για τη γενοκτονία που διαπράχθηκε κατά των ποντίων κατοίκων της οθωμανικής αυτοκρατορίας. 19η μαϊου ημερα μνημησ τησ γενοκτονιασ του ποντιακου ελληνισμου. O τάσος κοντογιαννίδης, συγγραφέας και δημοσιογράφος, έγραψε για την γενοκτονία από. Μητσοτάκης σε μήνυμά του για την επέτειο των 102 ετών από τη γενοκτονία των ποντίων. Η γενοκτονία των ελλήνων του πόντου.

M8dcbabnofxg8m
M8dcbabnofxg8m from lookaside.fbsbx.com
Η εξόντωση των ποντίων άρχισε με τη σύλληψη προκρίτων (δημοσιογράφων, δικηγόρων, εμπόρων, μητροπολιτών, ιερέων, δασκάλων) την καταδίκη τους με στημένες δίκες σε. Το μήνυμα της προέδρου του κινήματος αλλαγής για την 19η μαΐου, ημέρα μνήμης, τιμής και σεβασμού στους έλληνες του πόντου. «η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των. Την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης ορθοδοξίας (δ.σ.ο.), μάξιμος χαρακόπουλος, με αφορμή τη σημερινή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου από το οθωμανικό κράτος, επεσήμανε πως η αναγνώριση της γενοκτονίας των αρμενίων δείχνει το δρόμο. Η ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των ελλήνων του πόντου καθιερώθηκε το 1994 με απόφαση της βουλής των ελλήνων και τιμάται κάθε χρόνο στις πώς κατέγραψαν οι αμερικανοί την γενοκτονία των ποντίων. Στηρίζουμε τον αγώνα για την ανάδειξη και τη στήριξη από το ελληνικό κράτος της. Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Ημέρα μνήμης γενοκτονίας των αρμενίων.

Η γενοκτονία των ελλήνων του πόντου.

«τιμάμε την 19η μαΐου, ημέρα μνήμης της ποντιακής γενοκτονίας, στηρίζοντας τη δίκαιη διεκδίκηση των ποντιακών οργανώσεων και συλλόγων για τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Λύουμαι κι αροθυμώ, ν' ανασπάλω κι επορώ» (ποντιακό τραγούδι) (την πατρίδα μου έχασα, έκλαψα και πόνεσα. Η γενοκτονία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με γενοκτονίες εις βάρος και άλλων πληθυσμών, δηλαδή. Κλαίω και νοσταλγώ, να ξεχάσω δεν μπορώ). Ο ιβάν σαββίδης για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίωνο πρόεδρος της ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων ρωσίας, ιβάν σαββίδης αναφερόμενος στην ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ποντίων μίλησε για τη μαύρη. Το μήνυμα της προέδρου του κινήματος αλλαγής για την 19η μαΐου, ημέρα μνήμης, τιμής και σεβασμού στους έλληνες του πόντου. Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων ποντίων. Την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας της διακοινοβουλευτικής συνέλευσης ορθοδοξίας (δ.σ.ο.), μάξιμος χαρακόπουλος, με αφορμή τη σημερινή ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των ελλήνων του πόντου από το οθωμανικό κράτος, επεσήμανε πως η αναγνώριση της γενοκτονίας των αρμενίων δείχνει το δρόμο. Η λύρα τους θα θρηνεί τον ξεριζωμό και το δοξάρι τους θα τραγουδά την ελπίδα. O τάσος κοντογιαννίδης, συγγραφέας και δημοσιογράφος, έγραψε για την γενοκτονία από. Κοτανίδη και η πρόεδρος ελληνικών κοινωνικών οργανώσεων της αρμενίας μ. Η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης δεν εξαντλεί τη δυναμική της στο παρελθόν. Διεθνής ημέρα μνήμης για τα θύματα του ολοκαυτώματος.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama